Показване на 1–16 от 89 резултата

Входните врати в нашия магазин са същевременно стилни, надеждни, сигурни и разнообразни. Вратите ни се отличават с допълнителните системи за заключване и допълнителните елементи, необходими за подсилване на вратите. Предлагаме няколко серии врати, с различни характеристики. Вижте базовото представяне на всяка една серия, чрез което по-лесно ще прецените коя подхожда най-много на Вашите изисквания.

Серии входни врати:

  • Серия Ale Door

Входните врати от тази серия са изработени от 1,2 мм праховобоядисан метал и два 8 мм ламинирани ПДЧ панела. Касите са нерегулируеми, с вграден праг и с первази за от едната страна. Размерът на вратите е 880/2000 мм. Предлагат се в цветовете – Sunta, Wenge и Napoli.

  • Серия Aтмо

Крилото на вратите от серия Атмо е изработено от два листа ламарина, с релефна повърхност и допълнително метално оребряване. Пълнежът на крилото за тези врати е от минерална вата. Касата на вратите е регулируема, с первази за от двете страни. Цветовете, от които може да избирате, са: Африка, Бял и Златен дъб.

  • Серия Класик

Серия Класик предлага входни врати, със структура на крилото два 10 мм MDF панела, от ламинатно покритие. Пълнежът на крилото на всяка врата е от полистирен. Моделите се предлагат с красива фрезовка, в стилни цветови варианти.

  • Серия Комфорт

Крилото на тези врати е изработено от два листа ламарина, с релефна повърхност. Между тях има поставена изолация тип „пчелна пита“. Покритието на вратите представлява машиннопоставено топлопренесено PVC фолио. Заключването при вратите от серия Комфорт е тристранно – нагоре, надолу и встрани.

  • Серия Панел

Серия Панел изобилства от предложения. Фрезованата шарка е разположена както на лицевия, така и на задния панел. Цветовете, в които се предлагат входните врати от серия Панел са: Антик, Африка, Бял, Златен дъб, Спарта, Тъмен орех, Черна перла.

  • Серия Елеганс

Входните врати от серия Елеганс са снабдени с метални планки на касата, което е фактор за по-голяма сигурност. Разполагат с фабрично поставени гумено уплътнение и Г-образна лайсна, спомагащи за по-добрата изолация. Открояват се със стилен дизайн.

  • Серия Уют

Дебелината на крилото на вратите от серия Уют е 70 мм. Касата е метална, с дебелина 90мм. Бравата заключва вратата с 11 шипа, в 3 посоки. Има и вътрешна ключалка с един шип. Серията предлага многообразие от модели.

  • Серия Модерн

Характеризират се със завършен и стилен вид. На вътрешния панел на всяко крило от серия Мoдерн е поставен допълнителен МДФ елемент, който представлява рамка на МДФ панела. Предлагат се два модела входни врати, в цветовете Венге и сив дъб.

С входните врати от Златев – Велико Търново може да се насладите на спокойни и уютни вечери със своето семейство.

Call Now Button