ПРОМОЦИЯ!!! -32% на Интериорни врати    -20% на Блиндирани врати    -23% на Метални врати    ПРОМОЦИЯ!!! -32% на Интериорни врати    -20% на Блиндирани врати    -23% на Метални врати    ПРОМОЦИЯ!!! -32% на Интериорни врати    -20% на Блиндирани врати    -23% на Метални врати    ПРОМОЦИЯ!!! -32% на Интериорни врати    -20% на Блиндирани врати    -23% на Метални врати    ПРОМОЦИЯ!!! -32% на Интериорни врати    -20% на Блиндирани врати    -23% на Метални врати    Интериорни врати във Велико Търново на супер ниски цени | Врати Златев

Показване на 1–15 от 206 резултата

Интериорните врати, предлагани във Врати Златев – Велико Търново, класифицират в себе си едновременно няколко категории:

  • достъпни цени на врати,
  • качествени интериорни врати,
  • устойчиви и издръжливи вътрешни врати,
  • предпочитани и стилни врати.

Убедихте ли се, че сте попаднали на правилното място за избор на нови интериорни врати? Ако не сте – разберете малко повече за характеристиките на вратите, които предлагаме и защо попадат в тези класификации.

Интериорни врати Gradde:

Вратите Gradde са изработени от HDF материал, с дебелина на крилото от 40 мм. Обезопасени са чрез фалцово покритие, което облича изцяло вратата. Това я прави по-устойчива и издръжлива. С тези интериорни врати имате опцията да добавите и вентилационни отвори.

Покритието на касата и крилото може да бъде:

Graddex Klasse A – това представлява декоративен слой, който се състои от частици от дървесина и целулоза. Освен това слоят е напоен със смоли (меламинови) и лакове. Tова придава допълнителна здравина и предпазва от надрасквания;

Graddex Klasse A++ е многопластово покритие. То е изработено от дървесни частици, които са поставени вертикално и са напоени с лак, синтетични смоли и меламинови смоли. Чрез иновативната технология на Gradde – Hartfein, се поставя покритието. Тя дава гаранция за устойчивост спрямо надраскване и водоустойчивост на изделието.

Вътрешните врати Gradde се предлагат в остъклени или фрезовани варианти. Може да ги поръчате в следните цветови гами:

  • светла гама (Дъб Вераде, Сибирска Лиственица, Шведски дъб, Ясен Вералинга) – с покритие Graddex Klasse A:

  • тъмна гама (Орех Рибейра и Череша Сан Диего) – с покритие Graddex Klasse A++:

Интериорни врати Gama:

Вратите Gama притежават сертификат ISO 9001:2000 Standart. Материалът, от който са изработени, им осигурява по-голяма здравина, влагоустойчивост, както и шумо- и топлоизолация.

Покритието на касата и первазите е от иновативния 3D полипропиленов ламинат. Подсилени са с рамка с HDF оребряване от масив. Този модел интериорни врати позволява корекции на крилото.

Интериорните врати Gama  се предлагат в гладки, фрезовани или остъклени варианти. Може да ги поръчате в следните цветови гами:

Разнообразете ежедневната си гледка с Врати Златев – Велико Търново!