Цветове интериорни врати

Цветове интериорни врати

В зависимост от стила на жилището, вратите могат да се изберат като такива, които да се отличават и да придадат  характер на апартамента или като незабележими врати с акцент върху мебелите.

Подът и вратите трябва да са в един синхрон, трябва заедно да създадат тази хармония на жилището, за която всеки мечтае. Вратите са част от интериора, който ако се замислите най-рядко променяме, например веднъж на 20-30 години.

Решението при избора на конкретен цвят може да е труден

Това е така, защото на пазара имаме голямо разнообразие от неограничен брой цветове и нюанси. При избора на врата се съобразете с пода, който предстои да поставите. Най-добре е при избора на цвят на вратата, да имате и парче от пода, за да изберете перфектната симбиоза между двете. Вратите и подът трябва да са със сходни цветове и текстура. Разбира се, не се ограничавайте! Можете да изберете пода да е един тон по-тъмен, а вратите един тон по-светли. По този начин интериорът Ви ще заблести. Ако повърхността на вратата Ви е с цвят имитиращ дърво, то тогава най-доброто решение за под е паркет или ламинат, който също имитира дървената повърхност.

Интериорна врата

Ако например сте се спрели на под с цвят „дъб”, то тогава най-добрият избор за цвят на интериорна врата е „перла” или „сибирска лиственица”. В резултат ще получите дизайн на интериора, който е луксозен и същевременно уютен. При комбинирането на тъмни и светли цветове, ще имате и по-голяма свобода при избора на мебелите за интериора Ви. С такава комбинация ще се съчетаят добре врати с цвят „Венге” с камък или светъл гранитогрес.

Разнообразие от цветове и модели

Вратите от серия „Гама” и серия „Градде” ще Ви дадат голямо разнообразие от цветове и модели. А какво по-хубаво от това да си развихрите въображението? Консултантите в шоурумите ни, ще Ви помогнат да направите перфектния избор за Вашето жилище. Това ще улесни избора на цвят за врати, които са съчетани с подовата настилка. Същевременно ще сте в крак с най-новите модни тенденции при избора на ВРАТИ!

Call Now Button